1.09 €

Bazilikas, 15gŠviežius bei džiovintus bazilikų lapus patariama vartoti ne tik kaip prieskonius, bet ir kaip salotas. Į sriubas, virtus, troškintus bei keptus patiekalus baziliko patariama suberti likus 10–15 minučių iki patiekalų paruošimo pabaigos, o į maltą mėsą – patiekalo paruošimo eigoje.Baziliko žalumoje yra iki 16 proc. sausos medžiagos, iki 30 proc. vitamino C, daug eterinių aliejų (iki 1 proc.), suteikiančių augalui malonų balzamo kvapą, kamparo, rauginių medžiagų.Į sriubas, virtus, troškintus bei keptus patiekalus baziliko patariama suberti likus 10–15 minučių iki patiekalų paruošimo pabaigos, o į maltą mėsą – patiekalo paruošimo eigoje.
Gamintojas: AUGMA
SKU: 374003000075